Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ξερεις τι σημαινει ΛΟΑΤ........?? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ σε μαθαινει τι εστι ΛΟΑΤ

Η ΠΟΥΣΤΙ@ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ... ΕΣΥ???

Υπέρ της δημιουργίας οικογενειών (και γαμώ τις οικογένειες δηλαδή) από ομόφυλα ζευγάρια ο ΣΥΡΙΖΑ, και συμμετέχει σο φεστιβάλ της Πουστιάς...
Την συμμετοχή της στην γνωστή διοργάνωση “Athens Pride 2012” γνωστοποίησε η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου -όπως σημειώνει- «να διατρανωθεί για άλλη μια χρονιά η ανάγκη καταπολέμησης των διακρίσεων και προάσπισης του δικαιώματος στη διαφορετικότητα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού» αλλά και για να μπορούν τα ομόφυλα ζευγάρια να δημιουργούν οικογένεια.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως...


«Με αφορμή τη διοργάνωση της ετήσιας αυτής σημαντικής εκδήλωσης, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει κάθε μορφή θεσμικών διακρίσεων αλλά και ρατσιστικής βίας ενάντια στους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφιφυλόφιλους και τις τρανς, και ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην οικογενειακή ζωή, όπως κάθε άλλο ζευγάρι που απαρτίζεται από ετερόφυλους συζύγους.

Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν προσφέρουν κανένα είδος νομικής αναγνώρισης στα ομόφυλα ζευγάρια». Τέλος, η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι δεσμεύονται να «συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να γίνει σεβαστή η αρχή της ισότητας και της ισονομίας σε όλες ανεξαιρέτως τις πτυχές της, ώστε οι ΛΟΑΤ (σ.σ. Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά άτομα) συμπολίτες και συμπολίτισσες μας να μην στερηθούν κανένα ανθρώπινο δικαίωμά τους, αλλά και να αναδειχτούν οι θετικές όψεις της συνύπαρξης μέσα από τη διαφορετικότητα».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ