Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Ο κ.Τσίπρας καί η...ταπεινότης του
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το «πιάσιμο» της σουίτας σε ιδιωτικό μαιευτήριο γιά τα γεννητούρια της συντρόφου τού κ.Τσίπρα(Να ΄ναι καλά το παιδί καί να τούς ζήσουν).
Κατά την κρίση ενός μέσου πολίτη σε αυτή τη χώρα καί με την κατάσταση την οικονομική πού επικρατεί ήταν τουλάχιστον προκλητικό το αριστοκρατικό ύφος τού τόπου αλλά καί τρόπου της γέννησης τού Τσίπρα junior.
Είναι λοιπόν,αποψή μου,ο νέος στην ηλικία αρχηγός ενός «λαϊκου»καί «εργατικού» κόμματος πού πρώτο πρέπει να δίνει τουλάχιστον «έξωθεν» καλά καί χαμηλού τόνου παραδείγματα μιάς στάσης ζωής,να ακολουθεί τουλάχιστον τις «διακυρήξεις» του καί τα «πιστεύω» του.
Προφανώς πολλοί νέοι άνθρωποι-τουλάχιστον της ηλικίας τού κ.Τσίπρα- θα επιθυμούσαν γιά τις συντρόφους τους καί των παιδιών πού περιμένουν όμορφες καί καλές υπηρεσίες σε μιά σουίτα μαιευτηρίου,ώστε να γεννήσουν σε ένα «καθαρό» αλλά καί «ασφαλές» περιβάλλον.
Ποιοί όμως έχουν τέτοιες δυνατότητες;
θα ήταν επομένως προτιμότερο γιά τον κύριο Τσίπρα αντί να φωτογραφίζεται με ταλαίπωρους ethnic μετανάστες να προτιμά γιά τον εαυτό του μία ουσιαστικά ταπεινή εικόνα.