Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.......

Ξύπνα Έλληνα!!!. Πρέπει, να δώσουμε συγχαρητήρια και δεν αστειευόμαστε καθόλου, σε εκείνους που γράφουν τους λόγους του Τσίπρα και εκείνους που τον συμβουλεύουν στο πως θα φέρεται και θα μιλάει. Με δεδομένη την στήριξη των διεθνών καναλιών, εφημερίδων και περιοδικών του διεθνούς σιωνισμού, ο Τσίπρας μιλώντας αναπαράγει κείμενα, γραμμένα με ένα μοναδικά στημένο τρόπο, τον οποίο θα ζήλευαν και οι
αρχαίοι Έλληνες ρήτορες. Το σύντροφοι και συντρόφισσες το κρατάει για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το Ελληνίδες Έλληνες το έχει για την εξωτερική πολιτική πελατεία.
Ενώ έστειλε επιστολή στους Ευρωπαίους, με την οποία δηλώνει υποταγή και τους βεβαιώνει ότι δεν θα καταργήσει μονομερώς το μνημόνιο, αλλά θα προσπαθήσει να διαπραγματευθεί τους όρους του, βγαίνει στις ομιλίες και λέει στον κόσμο να ψηφίσει για την κατάργηση του μνημονίου.
Το πρόσεξε κανείς; Είναι δυνατόν να την προσέξαμε μόνο εμείς αυτή την κωλοτούμπα, την όποια κάνει κάθε μα κάθε μέρα που ξημερώνει ο Θεός πάνω στη Γη;
Στις ομιλίες του ποτέ μα ποτέ δεν λέει κάτι συγκεκριμένο. Μιλά όπως ο καταστροφέας Ανδρέας Παπανδρέου. Αερολογίες και ξεσηκωμός γενικά κατά του μνημονίου, το οποίο όμως ετοιμάζεται να το ενισχύσει και να το υπηρετήσει και όχι να το καταργήσει.
Εκείνο που είναι σίγουρο ότι έχει αποστολή να καταργήσει είναι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικροεπιχειρήσεις που επιβίωσαν από την πρώτη επίθεση της νέας τάξης που έγινε με το μνημόνιο.
Το σχέδιο είναι τόσο απλό και τόσο καθαρό, αλλά κανείς δεν φαίνεται ικανός να το δει, όπως δεν έβλεπαν το τι γινότανε πριν από δέκα χρόνια, που πάλι φωνάζαμε και μας έλεγαν ότι βλέπουμε γύρω μας φαντάσματα και ανύπαρκτους κινδύνους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη δεν έγινε κυβέρνηση και ανήγγειλε τέσσερα νέα χαράτσια. Δεν έχει πει απολύτως τίποτε για το τι θα κάνει μετά.
Όπως ακριβώς ο Γιώργος που θα τ΄ άλλαζε όλα και πράγματι μας άλλαξε τα φώτα.
Στην περίπτωση που ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, θα πάμε πολλά βήματα πιο κοντά στον τρόπο με τον οποίο θα ζούμε την εποχή της παγκόσμιας χούντας. Η Ατζέντα 21 θα εφαρμοστεί κατά γράμμα.
Εδώ είμαστε και θα το δείτε.
Και σε επίπεδο οικονομικό και σε επίπεδο προσωπικών ελευθεριών και στην ελευθερία του λόγου και πάνω από όλα σε επίπεδο ηθικό, αφού η διαρκής συζήτηση περί των οικονομικών, άφησε στο περιθώριο την ηθική εξαθλίωση, τα ελεύθερα ναρκωτικά, την νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων και το πέταγμα στο περιθώριο, της έννοιας του Θεού και το κυνήγι της εκκλησίας Του.
Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα θα είναι τα δύο εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που εφόσον νομιμοποιηθούν, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει κάπου να ζήσουν, αντί για τους δρόμους.
Που αλλού από τα σπίτια εκείνων που δεν τα χρησιμοποιούν προσωπικά;
Προφητεία το Άγιου Κοσμά του Αιτωλού: Μην κάνετε μεγάλα σπίτια, θα σας βάλουν κι άλλους μέσα.
Η ειρωνεία είναι, ότι και πάλι, όπως έχει γίνει χιλιάδες φορές στο παρελθόν αυτού του πλανήτη, θα γίνει "με την θέληση του δήθεν κυρίαρχου λαού".
Ποιός είναι ο αντίπαλός του;
Θέλετε την αλήθεια; Κανείς.
Το σύστημα απλά σου δίνει την επιλογή να μείνεις με μια μικρή βελτίωση, ακόμη λίγο όπως ήσουνα επί Καραμανλή, ή να πας στο επόμενο στάδιο.
Το στάδιο του σύντροφου Τσίπρα. ΤΗΕ NEXT LEVEL
Υ.Γ. Το επόμενο στάδιο είναι πάντα πιο δύσκολο σε όλα τα παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και στον κόσμο των ονείρων.