Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη αναβολή στη συζήτηση για τις καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία


«Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται με κυβερνητική απόφαση η ερώτηση μου, σχετική με την καθυστέρηση της κύρωσης από την ελληνική πλευρά, συμφωνίας που αφορά ανταλλαγή πληροφοριών για καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα θέμα που σκανδαλίζει δικαίως την κοινή γνώμη.
«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Βενιζέλος είναι πολυάσχολος. Ενημερώθηκα μόλις χτες το...

βράδυ ότι θα ακυρωθεί η συζήτηση της ερώτησης γιατί ο κ. Βενιζέλος είναι στο Eurogroup», αλλά «έχει τρεις που τον αναπληρώνουν, γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει 50 μέλη, τον κ. Σαχινίδη, τον κ. Οικονόμου και τον κ. Μουρμούρα», παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι με αυτές τις διαρκείς αναβολές αχρηστεύεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος.
Εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε πολιτικό σκάνδαλο την διαρκή αναβολή της συγκεκριμένης ερώτησης και όπως είπε, θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον πρόεδρο της Βουλής , όσο και στον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να είναι πολυάσχολος, αλλά δεν είναι αναντικατάστατος», παρατήρησε χαρακτηριστικά.