Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.......ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

Ο Καζάκης αυτόπτης μάρτυρας της Eurogendfor...

Όπως έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενο θέμα μας  μέσω δελτίου τύπου επίσημα η ΕΛ.ΑΣ έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο θέμα ...Χθες στην ραδιοφωνική του εκπομπή (στο Ράδιο 9 στο τέλος της συζήτησης) ο κ. Καζάκης απαντώντας σε ερώτηση ακροατή μίλησε  σχετικά με το "πέρασμα" στην Ελλάδα μιας ταξιαρχίας της ευρωχωροφυλακής γνωστή ως EUROGENDFOR ή EGF.....
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως η δύναμη της EGF που κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στρατωνίστηκε στη Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε σε αυτήν όχι ως αποδέκτης μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε  στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο κ. Καζάκης :


"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε για κάτι που συνέβη χθές ή προχθές σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που κατέβηκε μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα μικρό λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της δύναμης έιναι όπως προείπαμε Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα φέρει τα χρώματα της Ε.Ε τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω Ηγουμενίτσας ...
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του ρωτώντας τον αν αυτή η πληροφορία προέρχεται απο κατοίκους που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι τους είδα και ο ίδιος σε ταξίδι που ..με το ξυρισμένο μαλλί και τα βαλιτσάκια με το euroforce και το ψάξαμε το θέμα και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά με πτήσεις κανονικές και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή" του λαού;
Καζάκης:Το έχουν πεί ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες" θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα. Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια λαϊκή διαδήλωση , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή "τρομοκρατία χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται εδώ ( εννοεί την EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."

Αυτά είπε λοιπόν ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Καζάκης στην εκπομπή του, περιγράφοντας την εισβολή και τις "λειτουργίες" των ευρωστρατοχωροφυλάκων.
Επιλέξαμε την μαρτυρία του Καζάκη όχι διότι τον θεωρούμε πιο αξιόπιστο απο εκείνους που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια αλλα διότι μίλησε για αυτό το θέμα δημόσια πράγμα που ο κάθε "κακοπροαίρετος" μπορεί να διαπιστώσει αν κάνει τον κόπο να ακούσει το τέλος της ηχογραφημένης εκπομπής του στο site toy radio 9