Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έτσι κυβερνάνε οι ηγέτες

Μια παλιά ιστορία, που αξίζει να ξαναθυμηθούμε. Ο Ρωσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, πώς φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες. Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους..

μισθούς των εργατών τους. Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα.... (έχει τα λεφτά του Κόκκαλη, του Κοντομηνά και του Μπόμπολα μαζί επί 1.000 !)

Υπέγραψε τώρα!!!
Ο Πούτιν διχως πολλές αποστροφές τους τόνισε πως η ημέρα εκείνη αποτελούσε την τελευταία προθεσμία πληρωμής των υποχρεώσεων των εταιριών προς τους εργαζόμενους. Εφ΄όσον και το κράτος είχε ήδη εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις και είχε εξασφαλίσει την αγορά των προιόντων τους. Πετώντας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα στυλό στο τραπέζι που καθόταν ο πανίσχυτος ολιγάρχης ο Πούτιν "τον διέταξε" αμέσως να υπογράψει. Δείτε το στιγμιότυπο, είναι φοβερό. Διαφορετικά η κυβέρνηση, όπως τόνισε, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία.

"Δεν μπορω να καταλάβω" τόνισε ο Ρώσος Πρωθυπουργός "γιατί μετατρέψατε χιλιάδες ανθρώπους ομήρους των φιλοδοξιών σας η της έλλειψης επαγγελματισμού από μέρους σας - η ίσως και θύματα της απληστίας σας". Μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων ο Πούτιν τους καυτηρίασε, "Γιατί τρέχατε σαν κατσαρίδες να κρυφτείτε λίγο πριν έλθω, εντελώς ανίκανοι να πάρετε κάποιες λογικές αποφάσεις;"Αυτό είναι ένα δείγμα του πως ακριβώς μιά σοβαρή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους λεγόμενους νταβατζήδες. Κάθε σύγκριση με άλλες γνωστές περιπτώσεις αποδεκτή.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ":
 
Τώρα που διαβάσετε αυτή την ιστορία να σας θυμίσουμε κι άλλη μια..Ο  Πούτιν πριν από λίγα χρόνια τα "αρπακτικά" που ονομάζονται ΜΚΟ τα πέταξε έξω από την Ρωσία με τις κλωτσιές.Γιατί όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του,το 99%  των ιδρυτών των ΜΚΟ είναι εγκάθετοι των ξένων δυνάμεων και το μόνο που κάνουν είναι να  προκαλούν συνεχώς προβλήματα στις χώρες που τους ζητάνε τα αφεντικά τους..Η μέθοδος είναι πολύ παλιά και ο Πούτιν την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα,μιας και ήταν η τακτική της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κατά των δυτικών χωρών από τα τέλη της δεκαετίας του 60΄μέχρι την πτώση του κομουνισμού στη Ρωσία..Τώρα αυτή την τακτική την χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω παλιών στελεχών της KGB που τώρα εργάζονται σε θέσεις κλειδιά υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως  και της κατάρρευσης των Εθνών και των θρησκειών...