Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλλουν εις την Ελλάδα…”ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ
Ελλάδα και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν από κοινού την κρίση με τη Τουρκία. Και αυτό ισχύει και για το στρατιωτικό σκέλος της κρίσης. Αυτό ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου στην τηλεφωνική τους συνομιλία. Όπως αναφέρει από το Ισραήλ το Debkafiles οι δύο χώρες υπέγραψαν στρατιωτική-επιχειρησιακή συμφωνία, μόλις δύο εβδομάδες πριν. Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να συγκληθεί 8μελής υπουργική ομάδα Ελλάδας-Ισραήλ που θα αναλάβει να διαχειριστεί την κρίση. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέφερε τις μέχρι σήμερα κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αναφέρθηκε σε αιφνίδια αύξηση πτήσεων κατά τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από
το Καστελόριζο.
“Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο νησί, με πληθυσμό 1.000 κατοίκων” , γράφουν οι Ισραηλινοί. “Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε οι Τούρκοι είναι ικανοί να κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε Ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές”, προσθέτουν.
Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν πλήρη συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και οι Ισραηλινοί ζήτησαν τη χρήση ελληνικών βάσεων, αν χρειαστεί. Κι αυτό για να “απαντήσει σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης”! “Τόσο το Ισραήλ όσο και η Ελλάδα φαίνεται να ξέρουν καλύτερα ότι η τουρκική απειλή είναι πραγματική”, λένε οι Ισραηλινοί.
Διαβάστε τώρα μια προφητεία του Γέροντα ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ
Σε ένα ηχητικό απόσπασμα από μια συνάντηση του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού   με Ρώσους προσκυνητές λέει ο Γέροντας για τους Εβραίους: Οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους να εισβάλλουν εις την Ελλάδα…”
Δείτε τώρα τι προτείνει αρθρογράφος Ramatkal της εβραϊκής εφημερίδας JSSNews (Ισραήλ)  4 .9. 2011 αναλύοντας τις κινήσεις της Τουρκίας: Ανακαλύπτουμε, λέει ότι οι Τούρκοι θυμώνουν  εξαιρετικά  γρήγορα. Άρα,  αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους ερεθίσουμε!
Και αφού αναφέρει ότι ο ένας τρόπος για να ερεθίσουν τους Τούρκους είναι να υποστηρίξουν το ΡΚΚ συνεχίζει:
”Περαιτέρω, την ίδια στιγμή, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες  μας  στους  Έλληνες και Κύπριους που θα μπουν τότε στον πειρασμό να διώξουν τους Τούρκους εποίκους από τα εδάφη τους.  Και με αυτό τον τρόπο, η Τουρκία θα έχανε σε τρία μέτωπα και θα σταματούσε τις προκλήσεις της εναντίον μας!”