Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Αφαιρούν απο τα έργα του οτιδήποτε το αντισημιτικό και τα μετασχηματίζουν ώστε να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό!!!
Ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι μας άφησε μια προφητεία για την απειλή ενάντια στο Χριστιανικό πολιτισμό,απο τον χειραφετημένο εβραϊσμό.
Στο βιβλίο του "Ημερολόγιο ενός Συγγραφέα",που εκδόθηκε το 1877,ο Dostoevsky ξεκινάει με ένα άρθρο,με τίτλο "Το εβραϊκό ζήτημα".Με έντονη ανησυχία και τρομακτική διορατικότητα,(με την οποία διείσδυσε στα γεγονότα του σήμερα),ο Dostoevsky προέβλεψε μια συνεχώς αυξανόμενη κυριαρχία των Εβραίων πάνω στις ......

κοινωνικές και πολιτικές υποθέσεις,μετά τα προσφάτως κατακτημένα δικαιώματά τους:

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ
"Οι Εβραίοι έχουν ως στόχο τους την Παγκόσμια Κυριαρχία.Για να πετύχουν το στόχο τους αυτό θα πρέπει να διατηρήσουν την ταυτότητά τους(Σ.Σ:Θυμηθείτε τα λόγια του ραββίνου Φριζή:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε").
Αν δοθούν ίσα δικαιώματα στους Εβραίους στην Ρωσία,αλλά ταυτοχρόνως έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν το "κράτος εν κράτει" τους θα φθάσουν να είναι πιο προνομιούχοι απο τους Ρώσους.Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης είναι ήδη εμφανείς στην Ευρώπη".
Εκφράζοντας την ανησυχία του όσον αφορά τους στόχους των Εβραίων για Παγόσμια Κυριαρχία,ο Dostoevsky απέδειξε πως οι Εβραίοι Τραπεζίτες είχαν πάρει τον έλεγχο στην Ευρώπη στα μέσα του 1800:

"Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι οι Εβραίοι σε όλη την Ευρώπη βασιλεύουν στα χρηματιστήρια κια ελέγχουν το κεφάλαιο,οτι ελέγχουν την πίστωση και δεν είναι τυχαίο,το επαναλαμβάνω,οτι είναι οι άρχοντες της Διεθνούς πολιτικής σκηνής.
Αυτό που έρχεται είναι ο πλήρης θρίαμβος των εβραϊκών ιδεών,μπροστά στις οποίες,τα αισθήματα της ανθρωπότητας,η δίψα για αλήθεια,τα Χριστιανικά αισθήματα και η εθνική και λαϊκή υπερηφάνεια της Ευρώπης πρέπει να υποκύψουν.
Και ποιό θα είναι το μέλλον τους είναι γνωστό μεταξύ των Εβραίων:η πλήρης κυριαρχία τους και η βασιλεία του πλησιάζει".

Υπο το φώς της χρηματιστηριακής και κοινωνικής εβραϊκής κυριαρχίας στην Ευρώπη,ο Dostoevsky ανάφερε τους φόβους του για τον εβραϊσμό στην Ρωσία:
"Τι θα συνέβαινε εαν υπήρχαν μόνο 3.000.000 Ρώσοι και 80.000.000 Εβραίοι στην Ρωσία(η αντίθετη δηλαδή αναλογία);Πως θα εκφόβιζαν οι Εβραίοι τους Ρώσους και πως θα τους έλεγχαν;Ποια δικαιώματα θα έδιναν οι Εβραίοι στους Ρώσους;
Δεν θα τους είχαν μετατρέψει σε σκλάβους;Ακόμη χειρότερα,δεν θα τους είχαν είχαν πάρει το πετσί;Δεν θα τους εξολόθρευαν,μέχρι ολοκληρωτικού αφανισμού";

Ο Dostoevsky έκανε την προφητεία του στηριζόμενος στα όσα η εβραϊκή θρησκεία υπαγορεύει,συγχρόνως με τον έλεγχο των τραπεζών απο τους Εβραίους,όλα αυτά θα οδηγούσαν τους "μη Εβραίους" σε πλήρη υποταγή:
"Eίναι αδύνατον να διαχωρίσεις έναν εβραίο απο τη θρησκεία του. Όλοι περιμένουν για το μεσσία, όλοι τους.Απο το κατώτερο ως τον πιο δυνατό και πιο παντογνώστη φιλόσοφο και ραββίνο καμπαλιστή.Ολοι πιστεύουν ότι ο μεσσίας θα τους επανενώσει στην Ιερουσαλήμ και με το σπαθί του θα λυγίσει όλα τα έθνη και θα τα φέρει υπόδουλα στα πόδια τους.

Οι Εβραίοι και οι τράπεζές τους διοικούν τα πάντα: στην Ευρώπη,στην εκπαίδευση, πολιτισμό, σοσιαλισμό,ειδικά τον σοσιαλισμό,γιατί θα τον χρησιμοποιήσει για να ξεριζώσει τον χριστιανισμό και να διελύσει τον πολιτισμό του.Και όταν απομείνει μόνο η αναρχία, ο Εβραίος θα είναι αρχηγός των πάντων.
Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα,οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.”

Η τραγική ειρωνεία του σήμερα;
Οπως μπορείτε να διαβάσετε εδω,οι Εβραίοι παίζουν έργα του Ντοστογιέφσκι στο θέατρο και δηλώνουν «Κορυφαία εμπειρία για έναν ηθοποιό ο Ντοστογιέφσκι».
Τι κάνουν;Αφαιρούν απο τα έργα του οτιδήποτε το αντισημιτικό και τα μετασχηματίζουν ώστε να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό!!!
Γιατί συμβαίνει αυτό;Συμβαίνει γιατί στο θέατρο και στις τέχνες επικράτησαν οι ιδέες που οι ίδιοι οι Εβραίοι προώθησαν όπως τους συνέφερε.
Επικράτησαν οι ιδέες του "Διεθνισμού",του δήθεν "Σοσιαλισμού",της "Πολυπολιτισμικότητας" και του δήθεν "Προοδευτισμού" με αποτέλεσμα αυτοί να παραχαράσσουν τον Ντοστογιέφσκι και όλους τους μεγάλους συγγραφείς και φιλοσόφους και να παρουσιάζουν τα έργα τους με σκοπό να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό και τα ιδεώδη της Ευρώπης.Και σε ποιά ιδεώδη στηρίχτηκε ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός;Μα φυσικά στα ελληνικά ιδεώδη.

Οπως καταλαβαίνετε ο αγώνας για την διατήρηση της ελληνικής μας ταυτότητας και του πολιτισμού μας είναι ένας αγώνας για την Ελευθερία του ανθρώπου ενάντια στην σκλαβιά,στην οποία θέλουν να οδηγήσουν οι Εβραίοι.

Θυμηθείτε οτι αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά ο Ντοστογιέφσκι,έργα του οποίου διαβάζουν όλοι οι "προοδευτικοί",οι οποίοι δεν γνωρίζουν οτι αποκρύπτονται όλα όσα αναφέρονται παραπάνω για τον Ντοστογιέφσκι.
Ο Μπρους Μάγιερς στο ρόλο του Ιεροεξεταστή
Ενας Εβραίος επι σκηνής παίζει Ντοστογιέφσκι.Γνωρίζουν άραγε οι "προοδευτικοί" που παρακολουθούν θέατρο το "Εβραϊκό Ζήτημα" του Ντοστογιέφσκι;Δεν το νομίζουμε.


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ "ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ